Menu
Your Cart

Összehasonlítás

Cerakote vs. anódozás

A Cerakote nem befolyásolja az alumíniumötvözetek kimerültségi tulajdonságait.
A folyamatban használt vegyszerek miatt az eloxálás nagyon korlátozott színválasztékot kínál, míg a Cerakote több mint 200 egyedi színt kínál. A drasztikus szín-inkonzisztenciájáról ismert eloxálással ellentétben a Cerakote színek Delta E konzisztencia-szabványa 1 vagy annál kisebb. A Cerakote NEM befolyásolja hátrányosan az alumíniumötvözetek fáradtsági tulajdonságait, miközben az anódozás rideg és porózus oxidréteget és húzófeszültséget eredményez. Környezetvédelmi szempontból a Cerakote nem tartalmaz nehézfémeket, és az USA mind az 50 államában VOC mentes. Egyes anódosítási folyamatok során hat vegyértékű króm, amely erős rákkeltő anyag, szabadul fel a környezetbe.
Cerakote vs. anódozás

Cerakote vs. PVD

330-szor a korrózióvédelem.
A korrózió időbeli szimulálására szolgáló sókamrás teszt során a Cerakote Elite 330-szoros korrózióvédelemmel felülmúlta a PVD-t. Ezek az eredmények a katonai normákat is több mint 40-szer meghaladják. A Cerakote kiváló teljesítményt nyújt a PVD-nél, alacsonyabb áron, és az USA-ban készült.

Cerakote kontra Blueing

Az Elements-ben tesztelve.
Annak bemutatására, hogy a Cerakote hogyan halad a hagyományos kékítésig, egy 15 hónapos időintervallumot állítottunk fel a csendes-óceáni északnyugati erdőben. Két azonos csavaros puskát használva tesztalanyunkként egy egyértelmű nyertes volt: Cerakote.

Cerakote vs. magas hőmérsékletű por

A Cerakote előny.
A teljesítmény, a megjelenés és a hőmérsékleti stabilitás keresésekor csak egy bevonat áll a dobogón, mind a hármat egyszerre. A Cerakote magas hőmérsékletű bevonatai jelentik a végső megoldást olyan alkatrészek számára, mint a kipufogók, a fejlécek, a turbók és az elosztók.

Cerakote kontra Sókamra

A végső korróziós teszt.
A Cerakote-t, valamint a többi vezető felületet a sókamrával állítottuk össze a végső korróziós teszt érdekében. Meddig tartanak ezek a befejezések? Figyeld meg, mi történik, és tudd meg, ki végez erősen.

Cerakote vs. Nitride

A korrózióállóság királya.
A fej-fej teszt során a Cerakote-ot egy sókamrában tették fel a nitriddel szemben, hogy kiderüljön, melyik lenne a leginkább korrózióálló. Mindegyik hordót a sókamrába helyeztük, és mindössze 8 óra elteltével a nitrid befejező hordóban korrózió jelei mutatkoztak. A teszt folyamán óriási 1206 óra kellett a korrózió jeleinek kimutatásához.