Menu
Your Cart
Sniper Grey Sniper Grey
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-234
A Cerakote Sniper Grey nagyon sötét szürke, enyhén kékes árnyalattal.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral van ellátva, és 100 hálós szűrőt (SE-275..
0Ft
Nettó ár:0Ft
MagPul® Foliage Green MagPul® Foliage Green
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-231
A Cerakote MagPul® Foliage Green.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral érkezik, és 150-es hálószűrőt (SE-276) igényel .A Cerakote H sorozatú bevona..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Burnt Bronze Burnt Bronze
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-148
A Cerakote Burnt Bronze egy kakaó bronz, amelyet arany metál emel ki.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral érkezik, és 100 hálós szűrőt (SE-275) ig..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Graphite Black Graphite Black
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-146
A Cerakote Graphite Black szatén fekete. Ezt a színt a Crye Precision Multicam® Black termékhez fejlesztették ki.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátor..
0Ft
Nettó ár:0Ft
A technológia
Az egyedi kerámia bevonat segítségével - Cerakote firearm ™ - növekszik a teljesítmény és a megbízhatóság, a hagyományos fegyverekhez képest. Ez az egyik legkorszerűbb technológia, melynek köszönhetően a bevonat jobban teljesít, ellenállóbb, mint más bevonatok.

Ez a kerámia bevonat egy speciális hő eljárás segítségével kerül égetés során a felületre. A kerámia réteg vastagsága 15 és 40 mikron között van, ezáltal a fegyvereket nem akadályozza a működésben. Az elérhető festékek között a H szériás festék akár 250 fokig is ellenálló, míg a C szériás festékek csövek, géppuskacsövek, kipufogók illetve olyan felületeken használhatók, melyeket akár 600 fokig is lehet terhelni. A felvihető kerámia bevonatok között található víztiszta, átlátszó is, mely által más felületek vegyszer- és korrózióállósága is megvalósítható.
Hivatalos fegyverjavító
Cégünk hivatalos fegyverjavító és felületkezelő engedéllyel rendelkezik. A hozzánk leadott fegyverek felületkezelése 2-3 munkanap alatt elkészül!! Raktárkészleten 80 féle szinárnyalatot tartunk!!